Praktikum meditacije


Mi živimo naša ubeđenja! Šire gledano, svet u kojem živimo predstavlja refleksiju naših ukupnih ubeđenja, verovanja, misli i osećanja… To je holografska priroda Univerzuma. Stoga, vibrirajući u pravcu ljubavi, tolerancije i saosećanja – harmonizujemo se sa sopstvenom suštinom i ukupnim postojanjem. Kada kroz zajedničku meditaciju ujedinjeni u ljubavi, toleranciji i saosećanju to čini grupa ljudi – rezultat nije prost zbir energija njihovog pojedinačnog uticaja, već on raste eksponencijalno.

Meditacija je višestruko korisna: smanjuje nivo stresa, usredsređuje nas, pospešuje mentalno i fizičko zdravlje, uči nas kako da se fokusiramo, pospešuje pozitivno razmišljanje, pomaže u razvijanju osećanja opšte povezanosti i celovitosti, omogućava da se opaze, osete ili naslute neka druga polja realnosti i više inteligencije… Uči nas i strpljenju i istrajnosti, jer meditacija nije nešto što trenutno daje rezultate, njome se moramo baviti duži period svog života da bismo zaista osetili blagotvorno dejstvo kako na dušu, tako i na telo, mada ne treba zanemariti ni kratkotrajne koristi koje može da nam donese i samo povremeno meditativno opuštanje.

Na stranici praktikum – meditacije, na raspolaganju su vam:

  1. Meditacija jutarnja
  2. Meditacija večernja
  3. Meditacija s mantrom
  4. Meditacija za harmonizaciju i samoisceljenje

NAPOMENA: Muzička pozadina za meditacije i vežbe rađena je u prirodnom štimu od 432 Hz i obogaćena je lekovitim frekvencijama. Kroz muziku se smenjuju i prožimaju ženski i muški vokali, autohtoni instrumenti i zvuci prirode. U prvim minutima meditacije pojavljuje se izohroni ton koji traje do samog kraja i čiji ritam prekida iznosi 7,83 Hz – to je frekvencija koja korespondira Šumanovoj rezonanci, odnosno prirodno stimulišućoj i regenerativnoj frekvenciji planete Zemlje.
 


Copyright © 2016-2017. MilovanMicaJovanovic.rs | Za uslove korišćenja sajta i sadržaja na njemu kliknite ovde.