Praktikum vežbe vizualizacije


Do željenog ili bar za sve dostojnog života može se doći samo u ljubavi, ravnopravni po svim osnovama i uvek svi zajedno, žene i muškarci, a ujedinjeni s prirodom. Treba svi da se potrudimo i za „oprirodnjavanje“ životnog prostora. Mudro osmišljen Zemljin ekosistem od presudnog je značaja za ukupan život i moramo ga sačuvati, ali u sve treba uključiti i ekologiju misli. Kada prvo promenimote misli i sve drugo će se promeniti.

Kako da to postignete, za koju veru, učitelja, duhovnu grupu ili učenje da se odlučite?

Odlučite se za ono što vas najviše menja u pravcu ljubavi i tolerancije, što vas uči strpljenju i vodi ka mudrosti! Brzinu, kvalitet i stepen promene procenjujte po svom odnosu prema drugima. Vaš ukupan način života je prava mera duhovnog rasta i bogatstva.

Iz Osme knjige: Povratak boginje, Milovana – Miće Jovanovića, 2016.

Na stranici praktikum – vežbe vizualizacije, na raspolaganju su vam:

  1. Vežba vizualizacije van kategorija prostor – vreme
  2. Vežba vizualizacije nelinearnosti vremena
  3. Vežba vizualizacije predmeta
  4. Vežba vizualizacije boja

NAPOMENA: Muzička pozadina za meditacije i vežbe rađena je u prirodnom štimu od 432 Hz i obogaćena je lekovitim frekvencijama. Kroz muziku se smenjuju i prožimaju ženski i muški vokali, autohtoni instrumenti i zvuci prirode. U određenim muzičkim sekvencama, u zavisnosti od potrebe vežbe, prisutni su izohroni tonovi čiji ritam iznosi 7,83 Hz – to je frekvencija koja korespondira Šumanovoj rezonanci, odnosno prirodno stimulišućoj i regenerativnoj frekvenciji planete Zemlje.
 

 


Copyright © 2016-2017. MilovanMicaJovanovic.rs | Za uslove korišćenja sajta i sadržaja na njemu kliknite ovde.